Phantom | |
| 15.03.2010 14:23 |
| Żydzi to pedofile! |
A co, nie?
"Zamieszkane przez ortodoksyjnych Żydów miasto Bnei Brak niedaleko Tel Avivu zostało uznane przez izraelską organizację pozarządową za stolicę pedofilii.
Burmistrz miasta uznał oskarżenia za bezpodstawne, ale na ortodoksyjnych wyznawców judaizmu spada fala krytyki związana z licznymi przypadki molestowania i gwałcenia uczniów przez rabinów, a dzieci przez matki i ojców.
Temat podsycił proces Nachmana Stala, który jak dziś zdecydował sąd, odsiedzi za pedofilię 13 lat. Ten ultraortodoksyjny Żyd próbował uciec przed wymiarem sprawiedliwości do Wielkiej Brytanii, został jednak wydany. Sąd, czytając uzasadnienie wyroku, skrytykował rodzinę i londyńskich rabinów za przedstawianie oskarżonego jako ofiary.
Organizacje pozarządowe nie dysponują wiarygodnymi badaniami na temat sytuacji w zamkniętych społecznościach ortodoksów. Na podstawie z trudem zdobytych informacji publikują na swoich stronach wizerunki osób, które mogą być dla dzieci zagrożeniem."
--
Raz powiedziałem - zawsze powiedziałem.
Re: Żydzi to pedofile! Brzost 15.03.10 14:36To chyba ichni demoliberałowie urządzają nagonkę na ichnich tradsów, schemat wydaje mi się znajomy. Odkryli jakieś przypadki i teraz uogólniają. -- Stopki brak |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Malkontent 15.03.10 14:39To samo pomyślałem.
PS.
Ucieszyliśmy się z żoną, widząc Cię w polskiej telewizji :)
-- Zaczynam mieć wrażenie, że głównym motywem tej kampanii są pretensje do Jarosława Kaczyńskiego, że mu się brat i połowa kierownictwa partii zabiła. /Kataryna |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Brzost 15.03.10 14:49Gdybym wiedział, że oglądacie to bym pomachał :-)
Zdjęcie z demonstracji (z Voynarem i ze mną) natomiast posłużyło "Polityce" jako ilustracja artykułu, że przeciw ustawie protestuje tylko ciemnogród ;-) -- Stopki brak |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! petraaa 15.03.10 16:22 |
|
Re: Żydzi to pedofile! A t a n a z y 15.03.10 14:38To jest atak na synagoge... -- Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! |
|
Re: Żydzi to pedofile! Neokonserwatywny Postfaszysta 15.03.10 15:10Przestańcie już wałkować sprawę Polańskiego, bo już się niedobrze robi... -- Sanacja, neokonserwatyzm i postfaszym - trzy idee, które mogą uratowac Polskę/ Żądamy ponownego otwarcia obozu odosobnienia w Berezie Kartuskiej. To idealne miejsce dla komuny, liberałów i endeko-esbecji |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Tersytes 15.03.10 18:05:DDDDDDDDDDD -- Firma "Ciężkie czasy" oferuje swoje usługi. Profesjonalnie wzdychamy i rozkładamy ręce |
|
Re: Żydzi to pedofile! Adam Enden 15.03.10 15:19Phantom » się nie podnieca bo to kolejna część medialnej układanki z której wynika jednoznaczny komunikat - religia to ściema.
Z serii czyjeś ganicie swojego nie znacie:
Niech poszpera przez news.google.pl klucze: Ettal Bawaria, klasztor świętego Piotra w Salzburgu, katolicka fundacja (Stift) Wilhering, wiedeński chor chlopiency (Wiener Sängerknaben), katedralny chór chlopiency w Regensburgu (Regensburger Regensburger Domspatzen), internat opactwa swietej Otylii (Erzabtei St. Ottilien) - afery z ostatnich 2-3 tygodni.
Nawet wygrzebali jakoby ponoć nawet zakonnice w Holandii z Tegelen w internacie szkolnym "De Munt" nawiazywaly relacje seksualne.  -- Jacek, co się dzieje? A on powiedział: muszę sprawdzić, to bardzo dziwne - relacjonował dziennikarzom komisarz Joaquin Almunia. |
|
Re: Żydzi to pedofile! Gutta Cavat 15.03.10 15:19Nie może być!!!
Przecież rabini mają żony a nie mają celibatu! -- "Pytają ludzie w rozmowach listach, dlaczego Unii Wolności nie lubię. Pierwsza przyczyna jest oczywista, przeto rozpocznę od drugiej..." L. Czajkowski |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Phantom 15.03.10 15:35No i właśnie tu trafiłeś w moją intencję.
Dlatego to zamieściłem, gdyż dowodzi że celibat nie ma nic do rzeczy w kwestii molestowania. :) -- Raz powiedziałem - zawsze powiedziałem. |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Gutta Cavat 15.03.10 15:39Niemniej jednak Sodoma chyba leżała niedaleko? -- "Pytają ludzie w rozmowach listach, dlaczego Unii Wolności nie lubię. Pierwsza przyczyna jest oczywista, przeto rozpocznę od drugiej..." L. Czajkowski |
|
Re: Żydzi to pedofile! Plus 15.03.10 18:02Już widzę, jak Wybiórcza daje taki lead na jedynkę ;)
Coś to psuje tezę neonazistów i antykatolickich laickich fundamentalistów, że celibat powoduje pedofilię.
>>Izrael: Ultraortodoksi oskarżani o pedofilię<<
 -- A narodowi potrzeba wielkości. Nie myślcie, że naród może wypełnić swoje zadanie tylko z pomocą ludzi bez wyrazu, którzy żyją byle jak, aby przeżyć, aby jakoś się odkuć, aby wykręcić się tanim kosztem. - Stefan Wyszyński - wierni-ojczyznie.pl |
|
Re: Żydzi to pedofile! Jan Bodakowski 15.03.10 20:35„Pedofilia”  |
|
Re: Żydzi to pedofile! Czarny Frajer 15.03.10 23:14nie wiem z czego sie cieszycie. Dla mnie to jest czytelne - pedofilia jest uzywana jako pretekst do ataku na Kosciol, ale tez wszystkich innych, ktorzy stoja na drodze postepu. W Izraelu tez trwa "wojna swiatow" miedzy prawdziwymi Zydami a zydokomuna.
Obstawiam, ze niedlugo bedzie o pedofilii w tych wspolnotach protestanckich, ktore jeszcze trzymaja sie chrzescijanskich zasad moralnych.
Tylko islamowi dadza spokoj, boja sie po prostu, nikt nie chce byc zaatakowany siekiera
-- bezpuća povjesne zbiljnosti |
|
Re: Żydzi to pedofile! Leontodon(Nasosznik trzęś) 15.03.10 23:26Ta...
"A u was to murzynów biją!" :->.
-- Nie pasujesz do My? Wepchniemy cię do ONI, jak wystaje piętka to urżniemy jak siostrom Kopciuszka. by P. Elvis |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Ethanol 15.03.10 23:30u nas murzynow niet |
|
 | Re: Żydzi to pedofile! Brzost 16.03.10 07:27Bo wszyscy pobici? ;-) -- Stopki brak |
|
| Aby dodać list na forum musisz się najpierw zalogować. |