Ewolucjonista | |
| 07.04.2010 12:36 |
| Czy w You Can Dance panuje homofobia? |
Bo jeśli tak, to jest on słuszny ideolo, zogdny w Wartościami i ten teges. "Kwintesencją tańca towarzyskiego jest taniec kobiety i mężczyzny." "Można świetnie tańczyć i być mężczyzną". Nic dodać, nic ująć - chciałoby się rzec. Pewien pedał dostał niezły operdziel, a to wszystko w tym zepsutym TVN...
--
Polubiłem FF takie, jakim było przed "czarnym poniedziałkiem"
Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Plus 07.04.10 12:43"Kwintesencją tańca towarzyskiego jest taniec kobiety i mężczyzny." - o masz, dzięki Bogu, bo gdyby nie TereVereN, to nie wiedziałbym, że są samiczki motylki i samce motylki ;) -- A narodowi potrzeba wielkości. Nie myślcie, że naród może wypełnić swoje zadanie tylko z pomocą ludzi bez wyrazu, którzy żyją byle jak, aby przeżyć, aby jakoś się odkuć, aby wykręcić się tanim kosztem. - Stefan Wyszyński - wierni-ojczyznie.pl |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Ewolucjonista 07.04.10 12:51Gdybym siedział cały czas w klimatach katolików-prawdziwków, pomyślałbym, że takie stacje jak TVN propagują jedynie zboczenia. Ale dziś odetknąłem z ulgą. Okazuje się, że nie wszystek terytorium wroga Kusy opanował. -- Polubiłem FF takie, jakim było przed "czarnym poniedziałkiem" |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Tersytes 07.04.10 14:16Wszystek opanował, ino rózne strategie stosuje. Wiadomo, że pedo-propaganda na niektórych porządnych nawet lewaków działa niczym środek wymiotny więc trza z mańki zwykłego, tradycyjnego poróbstwa zaatakować. -- Firma "Ciężkie czasy" oferuje swoje usługi. Profesjonalnie wzdychamy i rozkładamy ręce |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Plus 07.04.10 14:30To Kolega jakiś niedoinformowany siedzi na kanale WSI24, zgodnie z wolą holenderskich udziałowców TereVereN finansuje propagandę homoseksualną ze swojego budżetu.
>>Brendan Fay i jego mąż Tom Moulton przyznali, że to właśnie telewizja TVN zapłaciła za ich pobyt w Polsce.<<
 -- A narodowi potrzeba wielkości. Nie myślcie, że naród może wypełnić swoje zadanie tylko z pomocą ludzi bez wyrazu, którzy żyją byle jak, aby przeżyć, aby jakoś się odkuć, aby wykręcić się tanim kosztem. - Stefan Wyszyński - wierni-ojczyznie.pl |
|
Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? centeo 07.04.10 12:49Dostał opierdziel ponieważ jest złym przedstawicielem świata homoseksualnego - tyle i aż tyle. |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Ewolucjonista 07.04.10 12:52Znaczy gej twardy ma być, a nie pindzia? -- Polubiłem FF takie, jakim było przed "czarnym poniedziałkiem" |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? centeo 07.04.10 13:46Według mnie Ewolucjonisto, geja według norm i prawideł ówczesnej rzeczywistości ma być "NORMALNY" a nie przerysowany w lewo czy prawo. I dlatego tej gej został zjechany równo... |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? TomekG (W.C.S.T.) 07.04.10 14:47no i chyba dobrze. Gej po którym jego zboczenia nie widac mi nie przeszkadza. -- Pokój, k...a, i Dobro | Ważny Czeladnik Stacji Transformatorowej |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? UlaX 07.04.10 16:06Wzmiankowanego owego geja usłyszałam onegdaj na VH1, jak komentował hermafrodytyczną urodę jakiegoś wokalisty. Będzie cytat, bo mi się wryło w pamięć: "Nieee, no, nie podoba mi się kompletnie. No facet to powinien być facet!"
lol -- Raczej spotkać niedźwiedzicę, co straciła małe, niżeli głupiego z jego głupotą. (Prz 17,12) |
|
Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Alberto 07.04.10 12:53gdyby panowała, to już by dawno jednego z drugim mazgaja w trykociku z wizji zdjęli -- Euro2012? Gorze nam się stało... ale "Dla Polski nic nie ma nie!" |
|
Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Niebieska 07.04.10 12:56W Finale zdarzają się tańce męsko-męskie albo damsko - damskie. W jury jest gej, więc gdzie tu homofobia? -- Zło - dobrem zwyciężaj. |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Ewolucjonista 07.04.10 13:00No wiesz. Nie pozwalają pewnemu gejowi być sobą... -- Polubiłem FF takie, jakim było przed "czarnym poniedziałkiem" |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Niebieska 07.04.10 13:03Ech, ja oglądam ten program ze względu na taniec. Gej nie jest sobą? A innym pozwalają na wszystko? -- Zło - dobrem zwyciężaj. |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? razar 07.04.10 13:50To znaczy co, nie pozwalają mu na Love Parade czyco? -- Najświętsza Maryja Panna drogą Kościoła! |
|
 | Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Ewolucjonista 07.04.10 15:11Na machanie rękami i wdzięczenie się. -- Polubiłem FF takie, jakim było przed "czarnym poniedziałkiem" |
|
Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? grzeg 07.04.10 14:31Bo som pedały i som czajniki. -- fiat voluntas Tua |
|
| Aby dodać list na forum musisz się najpierw zalogować. |