RSS
Pokaż drzewko odpowiedziStrona głownaOtwarte Forum Dyskusyjne Frondy | kilka osób online :)

Ewolucjonista
07.04.2010 12:36
Czy w You Can Dance panuje homofobia?
Bo jeśli tak, to jest on słuszny ideolo, zogdny w Wartościami i ten teges. "Kwintesencją tańca towarzyskiego jest taniec kobiety i mężczyzny." "Można świetnie tańczyć i być mężczyzną". Nic dodać, nic ująć - chciałoby się rzec. Pewien pedał dostał niezły operdziel, a to wszystko w tym zepsutym TVN...

http://youcandance.plejada.pl/47,12678,4,odcinek_2_-_wszystkie_wystepy,1,wideo.html

--
Polubiłem FF takie, jakim było przed "czarnym poniedziałkiem"

Strona głównaOdpowiedz

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Plus
07.04.10 12:43
"Kwintesencją tańca towarzyskiego jest taniec kobiety i mężczyzny." - o masz, dzięki Bogu, bo gdyby nie TereVereN, to nie wiedziałbym, że są samiczki motylki i samce motylki ;)

--
A narodowi potrzeba wielkości. Nie myślcie, że naród może wypełnić swoje zadanie tylko z pomocą ludzi bez wyrazu, którzy żyją byle jak, aby przeżyć, aby jakoś się odkuć, aby wykręcić się tanim kosztem. - Stefan Wyszyński - wierni-ojczyznie.pl

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Ewolucjonista
07.04.10 12:51
Gdybym siedział cały czas w klimatach katolików-prawdziwków, pomyślałbym, że takie stacje jak TVN propagują jedynie zboczenia. Ale dziś odetknąłem z ulgą. Okazuje się, że nie wszystek terytorium wroga Kusy opanował.

--
Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Tersytes
07.04.10 14:16
Wszystek opanował, ino rózne strategie stosuje. Wiadomo, że pedo-propaganda na niektórych porządnych nawet lewaków działa niczym środek wymiotny więc trza z mańki zwykłego, tradycyjnego poróbstwa zaatakować.

--
Firma "Ciężkie czasy" oferuje swoje usługi. Profesjonalnie wzdychamy i rozkładamy ręce

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Plus
07.04.10 14:30
To Kolega jakiś niedoinformowany siedzi na kanale WSI24, zgodnie z wolą holenderskich udziałowców TereVereN finansuje propagandę homoseksualną ze swojego budżetu.

>>Brendan Fay i jego mąż Tom Moulton przyznali, że to właśnie telewizja TVN zapłaciła za ich pobyt w Polsce.<<

http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article145879/Zobacz_gejow_w_polskim_parlamencie.html

--
A narodowi potrzeba wielkości. Nie myślcie, że naród może wypełnić swoje zadanie tylko z pomocą ludzi bez wyrazu, którzy żyją byle jak, aby przeżyć, aby jakoś się odkuć, aby wykręcić się tanim kosztem. - Stefan Wyszyński - wierni-ojczyznie.pl

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? centeo
07.04.10 12:49
Dostał opierdziel ponieważ jest złym przedstawicielem świata homoseksualnego - tyle i aż tyle.

07.04.10 12:52
Znaczy gej twardy ma być, a nie pindzia?

--

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? centeo
07.04.10 13:46
Według mnie Ewolucjonisto, geja według norm i prawideł ówczesnej rzeczywistości ma być "NORMALNY" a nie przerysowany w lewo czy prawo. I dlatego tej gej został zjechany równo...

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? TomekG (W.C.S.T.)
07.04.10 14:47
no i chyba dobrze. Gej po którym jego zboczenia nie widac mi nie przeszkadza.

--
Pokój, k...a, i Dobro | Ważny Czeladnik Stacji Transformatorowej

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? UlaX
07.04.10 16:06
Wzmiankowanego owego geja usłyszałam onegdaj na VH1, jak komentował hermafrodytyczną urodę jakiegoś wokalisty. Będzie cytat, bo mi się wryło w pamięć: "Nieee, no, nie podoba mi się kompletnie. No facet to powinien być facet!"
lol

--
Raczej spotkać niedźwiedzicę, co straciła małe, niżeli głupiego z jego głupotą. (Prz 17,12)

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Alberto
07.04.10 12:53
gdyby panowała, to już by dawno jednego z drugim mazgaja w trykociku z wizji zdjęli

--
Euro2012? Gorze nam się stało... ale "Dla Polski nic nie ma nie!"

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Niebieska
07.04.10 12:56
W Finale zdarzają się tańce męsko-męskie albo damsko - damskie. W jury jest gej, więc gdzie tu homofobia?

--
Zło - dobrem zwyciężaj.

07.04.10 13:00
No wiesz. Nie pozwalają pewnemu gejowi być sobą...

--

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? Niebieska
07.04.10 13:03
Ech, ja oglądam ten program ze względu na taniec. Gej nie jest sobą? A innym pozwalają na wszystko?

--
Zło - dobrem zwyciężaj.

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? razar
07.04.10 13:50
To znaczy co, nie pozwalają mu na Love Parade czyco?

--
Najświętsza Maryja Panna drogą Kościoła!

07.04.10 15:11
Na machanie rękami i wdzięczenie się.

--

Re: Czy w You Can Dance panuje homofobia? grzeg
07.04.10 14:31
Bo som pedały i som czajniki.

--
fiat voluntas Tua
Strona głównaPoczątek strony

Aby dodać list na forum musisz się najpierw zalogować.