CYRUS (homo dubrovnikus)☧ | |
| 07.04.2010 14:24 |
| Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. |
Linia wewnetrzna F.
Skoro wlasciciele uwazaja, ze w Polsce nie wszyscy sa katolikami i nie musza sie obcyndalac to chyba z muzulmanami mieliby jeszcze mniej problemu...?

--

Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Leontodon(Nasosznik trzęś) 07.04.10 14:37Hm.... palic to raczej nie, ale wino chyba pił?
A tsak poważniej : ot, głupota, i tyle. Zrobienie awantury=zrobienie im reklamy, i o to chodziło, prawda?... -- Nie pasujesz do My? Wepchniemy cię do ONI, jak wystaje piętka to urżniemy jak siostrom Kopciuszka. by P. Elvis |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. CYRUS (homo dubrovnikus)☧ 07.04.10 14:46Reklame? Conajwyzej lokalna z Mahometem, bylaby miedzynarodowa i odbilaby sie glebokim echem albo i hukiem... -- stopki sa widzialne i niewidzialne |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. faustyna 07.04.10 14:49a gdyby tak tam kolegi matkę umiescili, w jednej ręce papieros w drugiej szklaneczka z wódeczką, też kolega tak obojętnie by przechodził? -- Christus Vincit, Christus Regnat, Christus Imperat! |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Leontodon(Nasosznik trzęś) 07.04.10 14:52W Warszawie bym się zastanowił nad awanturą, bo w końcu tam nikt mojej mamy nie zna!
A u siebie to już bym bardzo szybko wytłumaczył komu trzeba niestosowność. Na wsi są na to wypróbowane metody...
-- Nie pasujesz do My? Wepchniemy cię do ONI, jak wystaje piętka to urżniemy jak siostrom Kopciuszka. by P. Elvis |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. faustyna 07.04.10 14:56a Pan Jezus znaczy więcej niż matka..., może też taka samą metode nalezy zastosowac? -- Christus Vincit, Christus Regnat, Christus Imperat! |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Leontodon(Nasosznik trzęś) 07.04.10 15:16IMHO w takich wypadkach zawsze należy robić rachunek potencjalnych zysków i strat w razie rozpętania awantury. Brzmi okropnie, ale ma sens: trzeba się zastanowić, czy czasem nie dostarczysz li tylko reklamy idiocie który coś takiego robi, idąc mu tym samym niejako na rękę!.
A najpierw należy pójść i spokojnie spróbować porozmawiać, bo zawsze istnieje pewna szansa, że to tylko zwykła głupota. -- Nie pasujesz do My? Wepchniemy cię do ONI, jak wystaje piętka to urżniemy jak siostrom Kopciuszka. by P. Elvis |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. KAnia (oszołomstwo) 07.04.10 15:25ktoś, kto robi rachunek zysków i strat w momencie, gdy obrażają jego matkę, nie zasługuje na miano syna |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. nierasowyagnostyk24 07.04.10 17:00Sam tak postąpiłem, kierowałem się emocjami gdy pewna osoba nazwała moją Mamę nieudolną (w kwestii wychowania dzieci, czyli mnie )na forum, kilka osób ale zawsze (!), raz jedyny ostro się tej osobie postawiłem...Nie wiem czy zawsze jest to rozsądne posunięcie... -- Coraz słabszy agnostyk rozdarty między sercem a rozumem, szargany z jednej strony ku ateizmowi a z drugiej ku Bogu, szukający prawdy. |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. faustyna 07.04.10 15:27gdyby katolicy mieli takie myslenie, to nikt by nie umierał dla Chrystusa i za Chrystusa.... Kolega był bierzmowany?
-- Christus Vincit, Christus Regnat, Christus Imperat! |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Leontodon(Nasosznik trzęś) 07.04.10 15:37Nie sztuką jest rozpętać bitwę i ładnie polec, sztuką jest wygrywać wojny ;->
A niby dlaczego ja mam robić dokładnie to co taki idiota po mnie oczekuje? Toż on wygra wtedy. A zignorowany, jeżeli robił to dla reklamy, drugi raz już nie zrobi. -- Nie pasujesz do My? Wepchniemy cię do ONI, jak wystaje piętka to urżniemy jak siostrom Kopciuszka. by P. Elvis |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Aj-Waj 07.04.10 17:34dezercją jeszcze nikt wojny nie wygrał ;)
podejście nie ruszaj gówna niech nie śmierdzi sprawdza się tylko wtedy gdy gówno pozostaje tam gdzie jego miejsce, natomiast jeśli ktoś nafajda Koledze przed nosem imho należałoby jakoś zareagować, przynajmniej "prośbą" o uprzątnięcie :D
jest też szansa, że zignorowany posunie się dalej by ocenić na ile może sobie pozwolić (patrz: palec->dłoń->ręka); w takich sytuacjach milczenie (naiwna bierność czy też tzw. kult świętego spokoju) oznacza zgodę; słabość, uległość nie wzbudza respektu, a raczej dodaje drugiej stronie pewności siebie; może jak ktoś wysadzi delikwentowi budę to ten zrozumie w końcu, że pewna reklama zwyczajnie się nie opłaca :D
"Wystarczy obojętność dobrych ludzi - aby zło zwyciężyło" -- % |
|
 | Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. CYRUS (homo dubrovnikus)☧ 07.04.10 17:53To oczywista oczywistosc, ze znow pozwole sie odniesc do Mahometow.
Muslimy chyba polozyli kres zabawom, no nie? Moze ktory fetniak z daleka popusci myslac, ze z daleka moze. Ale jak mu do domku wejda do z kibla wola pomocy. I tak ogolnie w dziale islam maja spokoj. Sami se to zalatwili. -- stopki sa widzialne i niewidzialne |
|
Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. KAnia (oszołomstwo) 07.04.10 14:54!
i reakcja - symptomatyczna |
|
Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Niewierny Tomasz 07.04.10 14:56Zdaje się, że to lokal "gayfriendly". -- AQQ |
|
Re: Niebywala odwaga wlasciceli knajpy w Warszawie - Mahomet uzyty do reklamy pije i pali. Czcibor 07.04.10 22:34pisze się "pedałfrjendli" to po pierwsze primo, a po drugie w tej kongresówie z elementem napływowym to już nie tylko bagno w architekturze, porządku na ulicach i dobrym smaku w knajpach ale jak widać i w zdziczeniu całkowitym. Warto by im podesłać projekt plakatu z Mahometem w lateksie na bujanym kucyku, na następną imprezę, pewnie podchwycą, co? A i "brutal kibicing fan dej" nie zaszkodziłby tym latrynowcom. |
|
| Aby dodać list na forum musisz się najpierw zalogować. |