| 29.07.2010 21:48 |
| Odejdz... |
Radekk napisal:
"...odejdz prowokatorze w spokoju na jakieś bliższe Ci światopoglądowo forum"
czy to tylko Radka zyczenie?
Oczywiscie odejde Radku, bo gdybym mialbyc dla Ciebie powodem do grzechu, to lepiej zebym sie na tym forum nie narodzil.
Potwierdz swoja prosbe Radku, niech wiem, ze nie kierowales sie tymczasowym impulsem.
Pozdrawiam Carob
--
Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow.
Re: Odejdz... AnnaE 29.07.10 22:08E tam.
Spokojnie.
Dogadajcie się.
Sprzeczać się też warto umieć. -- In hoc signo vinces! |
|
 | Re: Odejdz... Carob 29.07.10 22:12Chwileczke...
to nie jest sprzeczka, i nie ma sie co dogadywac - my nie na targu.
Tu padaja SLOWA z mojej strony, i jezeli mialyby byc przyczyna czyjegos grzechu to lepiej niech sie pod ziemie zapadne, nizbym mial tu napisac choc jedna najmniejsza litere - chocby to mialabyc yota. -- Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. |
|
 | Re: Odejdz... Marikoo 29.07.10 22:26Koledze chyba się to i owo pomięszało. A ja zgrzeszyłam myślą, jak przeczytałam, o czym ten wątek. I co? -- Nadzieja umiera ostatnia |
|
 | Re: Odejdz... Carob 29.07.10 22:32nico... nie powiedziales mi abym odszedl, ale zawsze masz taka szanse mi powiedziec skory do grzechu myslami czlowieku.
Radek napisal to powaznie, a Twoje to sa fanaberie.
Moze nauczmy sie byc konsekwentni, co powiedzialem to potwierdzam, albo.... przepraszam ! to nie boli. -- Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. |
|
 | Re: Odejdz... Marikoo 29.07.10 22:45Się Kolega pozbiera do kupy i do roboty jakiej weźmie, a czy zostaje czy odchodzi- Kolegi wola i ogłaszać tego publicznie nie trzeba. -- Nadzieja umiera ostatnia |
|
 | Re: Odejdz... AnnaE 29.07.10 22:34Uważaj, bo może niespodziewanie się spełnić. -- In hoc signo vinces! |
|
 | Re: Odejdz... Carob 29.07.10 22:45Go a head, Anno, glowa do gory :)
nie bojmy sie decydowac, i cieszmy sie ze wszystkiego co nam Bog przygotowal, abysmy sie z tym zmagali :) -- Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. |
|
 | Re: Odejdz... Szija 29.07.10 22:32Nie wiem czy tu się można dogadać - Carob głosi jawne herezje, sam skrywa się za mistyczną osłonką, a oponentów traktuje jako ludzi z "mało rozbudzoną duchowością"... -- Nie jestem kobietą |
|
 | Re: Odejdz... Carob 29.07.10 22:34hmm,... tak tez mozna mnie odczytywac, i co mi do tego? * * * * tu sie wroce :) aniele bozy :)
Wiesz Szija, kazdego ranka zwracam sie do swojego aniola stroza tymi slowami - aniele bozy strozu moj ty zawsze przy mnie stoj, rano, w dzien, wieczor w nocy.... reszte pewnie znasz.
znaczy rozmawiam ze z osobowa moca boza wyslana przez Boga dla mnie do pomocy na tym ziemskim padole. Wiesz czasami ten aniol wydaje sie byc wieeellllki, mocny i grozny, a ja czuje sie wtedy jakos pewniej, a czasmi jakis taki cherlawy, ze zwisajaca glowa i z potarganymi skrzydlami, i wtedy jakbym slyszal od niego odpowiedz, ....- hej Carob, dzisiaj twoja kolej - to ty mnie wez pod reke, bo z sil opadlem i prowadz mnie na tej dziwnej drodze twojego zycia, prowadz mnie, prosze i badz mi pomoca, a jutro, przyrzekam, JUTRO JA POPROWADZE, PRZYRZEKAM, JUTRO BEDZIE LEPIEJ ! :)
-- Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. |
|
 | Re: Odejdz... AnnaE 29.07.10 22:38Jak to co?
Możesz zapaść się pod ziemię... -- In hoc signo vinces! |
|
 | Re: Odejdz... Carob 29.07.10 22:46wiem, przeciez o tym pisalem :)
-- Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. |
|
 | Re: Odejdz... Radekk 29.07.10 22:461. niestety (albo stety) tu nie ma miejsca na zaistnienie konfliktu pozytywnego;
2. ten wątek to kolejna bardzo czytelna prowokacja w "stylu u was biją murzynów";
3. nie trzeba ulegać każdej prowokacji;
|
|
Re: Odejdz... Antypoda 29.07.10 22:37i to jest chyba kolejna prowokacja
działasz w sieci już na tyle długo i na tylu forach dyskusynych, aby umieć radzić sobie z oponentami-i to w sposób mniej histeryczno/dramatycznie/rozchwiany...
po co to?
please... -- Naucz twe serce zachowywać to, czego język twój uczy innych. Abba Pojmen |
|
Re: Odejdz... Radekk 29.07.10 22:38TEMAT: Za ludzi porzuconych w małżeństwie. O siłę, mądrość i pocieszenie dla nich. Niech Dobry Bóg ma ich w swojej opiece.
KOMENTARZ PROWOKATORA: (PISOWNIA ORYGINALNA)
Cay moglby mi ksiqdz wytlumaczyc - co zas znaczy - ludzie porzuceni w malzenstwie?
to i ja sie pomodle.
MÓJ KOMENTARZA:
nie musisz spełniać niczyjej prośby i co ważniejsz nikt nie ma najmniejszej chęci tłumaczyć ci pojęć, których definicje możesz znaleść bez najmniejszego trudu w internecie.
odejdź prowokatorze w spokoju na jakieś bliższe Ci światopoglądowo forum.
ALE NA TYM NIE KONIEC
2. KOMENTARZ PROWOKATORA:
Intencja jest dla mnie niejasna, i prosilem o rozwiniecie o co sie modlicie.
Bo ja np. modlibym sie za tego, ktory porzucil malzenstwo, on naprawde jest chory lub zainfekowany. Nie porzucona, lub porzucony potrzebuje lekarza, ale porzucajaca osoba.
A tu widze, ze odwalacie sprawe standartowym krzyzykiem na droge i zglowy.
no to nastepna intencje prosze, jako nastepny temat :)
2. MOJA ODPOWIEDZ:
Nie musisz spełniać prośby o modlitwę w intencji, której nie rozumiesz, ale powinieneś spełnić tą - jakże zrozumiałą prośbę - odejdź stąd. |
|
 | Re: Odejdz... Carob 29.07.10 22:49Badz mocny Radku, odchodze. -- Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. |
|
Re: Odejdz... InKal 30.07.10 08:18"Sodoma - to przyklad demokracji, a to co przydarzylo sie przybyszom odwiedzajcym Lota, to nic innego jak proba demokratyzowania tych przybyszow. "
A jak ci się podoba demokratyzacja Sodomy w wykonaniu Pana Boga? Dla mnie coś pięknego. |
|
Re: Odejdz... Wesołyjanek 30.07.10 15:55Takie sprawy załatwia się na privie, a nie łkając po publicznym oczekując pogłaskania po główce. -- Aż spiritus wyjdzie potem, Toż i z ludzkim jest żywotem. |
|
| Aby dodać list na forum musisz się najpierw zalogować. |